De kleine keuken

Het is niet omdat we deze keuken onze "kleine" noemen, dat ze niet professioneel ingericht zou zijn. Integendeel... ze is gewoon een kleinere versie van onze "Grote keuken".

Ze is voorzien van:

  • een professioneel vuur met 4 bekken en een oven
  • een dubbele friteuse
  • een professionele afwasmachine
  • materiaal voor ongeveer 100 personen
  • allerhande kommen, schotels, potten en pannen…
  • een koelkast en diepvriezer
  • ook hier kan gebruik worden gemaakt van de mobiele elektrische hete lucht oven.

Voor een beperkt aantal feestvierders kan je als kok ook in onze "Kleine Keuken" je kookkunsten laten zien.

Reglement

  • Laat de keuken zuiver achter.
  • Tafels en kasten proper achterlaten.
  • Het fornuis, de frituur en aanverwanten. proper achterlaten.
  • De koffiezetten proper achterlaten.
  • Bij de afwasmachine het water aflaten, spoelen en afzetten.
  • Afval sorteren en het restafval deponeren in de grote ronde container.
  • De gaskranen sluiten bij het verlaten van de keuken.
  • Zorg ook bij het verlaten van de keuken dat de dampkap en eventueel de verwarming afstaat.
  • Handdoeken mag je achterlaten in een wasmand bij de wasmachine.
De kleine keuken
De kleine keuken
De kleine keuken
De kleine keuken
De kleine keuken