Verenigingsleven

KVLV

KVLV Wuustwezel maakt reeds vele jaren gebruik van de lokalen van de ark voor feesten, culturele activiteiten, creatieve bezigheden...

Biljartclub nooit volleerd
Toneelkring Sterlicht

Enkele keren per jaar voert toneelkring Sterlicht haar toneel op te Wuustwezel. Voor haar volgende voorstellingen verwijzen we naar hun website.

Landelijke gilde
Okra

Kom en stap mee aan boord bij OKRA en ontmoet, ontdek, omarm, ontspan samen met OKRA.
Je kan er kaarten, wandelen, fietsen, lijndansen. Ook gezelschapsspelen, petanque en koersbal worden gedaan. Vele activiteite alsook de maandelijkse ontmoetingsdag gaan door in “de ark”.

Samana (vroegere ziekenzorg)
Sint Jorisgilde

Onze Gilde is sinds 1991 een vaste vereniging verbonden aan de ark. Met onze gilde zijn we gevestigd in de Horizon. Iedereen is er van harte welkom om een kleine kruisboog te hanteren, te schieten op 20m. Vanaf 12 jaar gebeurt dit onder begeleiding. Er zijn bogen ter beschikking in het lokaal (onder huishoudelijke voorwaarden). Wij trainen wekelijks op donderdagavond vanaf 19:30 en dit gedurende de periode van begin januari tot begin oktober. Meer info vind je op onze Facebook-pagina.

KWB
Creark

We komen met onze leden elke maandagnamiddag enkele uren samen. Ieder is dan vrij om met haar eigen hobby bezig te zijn zoals breien, haken, kaartjes maken, juwelen maken, borduren. We geven elkaar tips en inspiratie. Soms organiseren we ook 's avonds een workshop, meestal rond bloemschikken. We gaan ook af en toe een dagje op uitstap, bv. naar de hobbybeurs in Utrecht of Keukenhof. Voor meer info kan u ons bereiken op het emailadres van Maike Roelen : neleor@hotmail.com

ACV
TTC Tafeltennis

ttc wuustwezel biedt recreatie en competitie aan voor jeugd en volwassenen. Wij spelen in een lokaal van “de ark”, nl. in “de horizon” en dit op woensdag en op dinsdag van september t.e.m. april telkens van 20u-23u. Verdere inlichtingen bij voorzitter Marcel Geysen. e-mail marcelgeysen@hotmail.com

Duivenbond Vooruitzicht

Welkom in de regenboog, hier kan je ons de duivenliefhebbers vinden. Dit vooral vanaf maart tot en met september en dat op vrijdag- en zaterdagavond of op zondag ( dit hangt af van wanneer onze duiven gelost worden)

Geïnteresseerden kunnen steeds contact opnemen via ons e-mailadres: vooruitzichtwuustwezel@outlook.com

Biljartclub Nooit-Volleerd

Contactpersoon Rob Van Hoeydonck
Elke vrijdag van september tot juni biljart van 19u tot ....

ACW
ELIA
Buurtschappen
Lichtstoet
Carnavalvereniging De Gortepappers
Wandelclubs
Tourvrienden
Wereldwinkel
KLJ

Naast de vele activiteiten die de KLJ het hele jaar door organiseert, spelen leden en leiding ook toneel in de ark;
De jaarlijkse voorstelling vindt plaats in november. Voor meer info kan je onze website.raadplegen.

Chiro
Parochie Wuustwezel
De wielertoerist Wuustwezel

"De Wielertoerist" Wuustwezel bestaat sinds 1998. Op zondagvoormiddag rond de klok van 11:30u zijn zij terug te vinden in De Junior, zaaltje van de ark. Hun voorzitter Weygers François is te bereiken via francoisweygers@hotmail.com.